Tuesday, 17 June 2014

FUN WITH COLORS! En Liten Butik söker Gäst-Inspiratör!

FUN WITH COLORS! Jaaa, precis så känns det! Älskade juni-utmaningen i 12 tags of 2014 och jag vill inte sluta att stämpla med stenciler. Det blir så snyggt! Och inte ens färgerna byter jag ut. Så himla snygga tillsammans!

En Liten Butik i Mörrum letar efter tre stycken Gäst-Inspiratörer för juli och augusti med en utmaning som handlar just om FUN WITH COLORS. Tur för mig! Då behöver jag ju inte sluta vara färgglad!

Bakgrunden görs genom att dutta Distress Ink Pads på ett Non-Stick Craft Sheet eller vad man nu har för underlag. Spraya med vatten så distresserna pärlar sig. Lägg stencilen i distresserna för att fånga upp färg och pressa sedan stencilen mot ett tillklippt akvarellpapper. Pressa ned stencilen med ett hushållspapper, hushållspappret suger upp färgen som kommer upp genom stencilen. Spraya med vatten igen så att distresserna blandar sig ännu mer på akvarellpappret och torka med en Heat Tool. Se Tims utmärkta tutorial med bilder här!

Dekorationerna får stå tillbaka litet grand eftersom bakgrunden är själva grejen. Jag stämplade en text med svart StazOn på en utstansad blomma från ett plastlock. Lite återvinning där! Det är ju vad scrapbooking handlar om egentligen! Lite baker's twine och det får räcka så.


Tre mycket somriga kort blev det!
 
The Earth Laughs in Flowers!

 
 


MATERIAL:
STÄMPLAR:
Impression Obsession - CL68 Spring Blooms
Heidi Grace - A Little bird's tale
FÄRG:
Distress Ink Pads - black sooth, gathered twigs, seedless preserves, picked raspberry, spiced marmelade, peacock feathers.
StazOn - Jet Black
STENCIL:
TCW230s mini Clouds (fel namn! Vet någon det rätta??)
DIES:
Quickutz - Nesting Flowers
ÖVRIGT:
Baker's Twine - Leila's General Store
3D Crystal Glaze
Plastlock från återvinningsförpackning

No comments:

Post a Comment

Write something! I'd love to hear from you!